tirsdag den 4. september 2012

Baking continue ..

OPSKRIFT:

Ca. 16 stk.

200g mel
1½ tsk. bagepulver
1½ tsk. vaniliesukker
½ tsk. salt
120g smør
250g sukker
2 æg
1½ dl mælk
50g kakao



Fremgangsmåde:

1. Pisk sukker, æg og smør hvidt og luftigt.

2. Bland mel, bagepulver og vaniliesukker.

3. Tilsæt melblandingen til smørblandingen skiftevis med mælken. Tilsæt kakaopulver og pisk dejen til en ensartet glat masse.

4. Fordel dejen i cupcakeformene. Formen skal fyldes op til lidt over midten.

Bagetid: ca. 25-30 min. midt i en 175 grader forvarmet ovn. (Varmluft 155 grader)

Topping:

Frugtfrosting.

110g smør
7dl flormelis
1 dl frugt, frosne eller friske. f.eks. hindbær, jordbær eller blåbær.

Fremgangsmåde:

Pisk smør og flormelis sammen i en skål.
Tilsæt bær og pisk det hele grundigt sammen så frostingen tager farve fra bærrene.

- Jeg tilføjede så noget grov hakket chokolade, så der er chokoladestykker i cupcakesene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar